Week aanbiedingen

Aanbiedingen van deze week!

Vishandel de Poort in Haarlem heeft iedere week weer meerdere speciale aanbiedingen voor u. Houd de website dus in de gaten voor onze wekelijkse aanbiedingen met vis. In onze winkel vindt u een brede sortering aan verse vis. Alle bekende vissoorten worden dagelijks vers bij ons geleverd. En wilt u een keer iets bijzonders, dan gaan wij de uitdaging graag aan. Wij maken, indien gewenst, de vis ter plekke voor u schoon, en zorgen ervoor dat deze schubvrij is. Ook is het mogelijk om filets te laten snijden. Wel zo makkelijk!


hollandse-nieuwe
broodje_haring

Deze week hebben wij voor u een kraakverse Hollandse Nieuwe met uitjes en zuur op een lekker vers wit / bruin bolletje voor maar €2,50 per stuk! Kom snel langs en proef het verschil!

Een broodje verse haring voor maar

€2,50 !!!

Zin in een lekkere vers schoongemaakte haring? Kom dan gezellig naar Vishandel de Poort. De haring wordt ter plekke, indien gewenst, vers voor u gesneden. Met of zonder uitjes en zuur!

Een vers gesneden haring voor maar

€2,00 !!!

Deze week hebben wij voor u heerlijk vers gesneden kibbeling met een saus naar keuzen! Kom snel langs en proef het verschil!

Een portie kibbeling+saus voor maar

€4,50 !!!

Wij hebben de lekkerste broodjes makreel. Kom gezellig langs bij Vishandel de Poort in Haarlem. U kunt kiezen uit verschillende broodjes.

Een heerlijk broodje makreel voor

€3,00 !!!